Pages

29 Apr 2015

Happiness

Assalamualaikum...... *Terasa macam nak nyanyi lagu Faizal Tahir plak...ngeee*

Salam sejahtera *make it fair....*

Sehat? hurmm...

Apa nak dikongsi ek?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Setelah lama berfikir.......
......
.....
....
...
..
.
Ouh ya!!

Happiness..............atau Kebahagiaan......

mesti ramai marah JH ni asik post  guna ayat ala-ala sambal belacanla....... Cendolla....kan...hahaha
Sorry friends...JH bm teruk .....kadang2 JH boleh lupa ayat BM tu sedangkan setiap ari kite guna....maybe kecelaruan berlaku pada otak sebab kat rumah dengan family guna ayat caca-merba! Kiki...... So...JH nak kongsi tentang kebahagiaan....

Lately ni.....

Asik dpat invitation.....hurmm...invitation ap....

Kad kahwin....
Qiqah baby...
Engagement /e-day.....
Sambut besday anak......

Sumpah jeles...bukan jeles sebab diorang dapat buat semua tu...sebab belum tiba masa JH untuk merasa semua tu. Yelah hati siapa yang taknak kan?? JH pun nak juge..... Hurmm..ap kaitan dengan happiness?

Okay.... nak share gambar je...




Why with the Happiness??

Why??

Hehehe....

Entahlah..... dah lama sebenarnya terlintas dalam kepala ni...tapi cuma tak tahu nak buat camne..... Sungguh..... Terasa sayu hati ni....tak tahu nak kata camne...... Aritu member marah..... kenapa JH sekarang hidup tak tentu hala....tau2 dah terlepas kat Putrajaya...esok lusa ada kat Sri Kembangan......tiba2 call tahu2 dah sampai dekat Times Square....esok laginye contact tahu2 ah terlepas ke Selangor.... Memang kaw2lah dia marah..sampai JH tak terkata ap.....

Sorry awal2 pagi dah semakkan kepala korang dengan luahan hati JH.

Apa yang JH rasa sekarang?

Apa yang JH lakukan sekarang?

Entah....Kosong je.....

Kosong bukan sebab nak cuba untuk berumah tangga or watever...tapi sedang mencari sesuatu yang bermakna..... bak kata James Bond... Mission is not yet Acomplish *takde kaitan*.

Hurmm....

dahla...malas nak menyesakkan kepala korang lagi...

Adioss.....

Annyeong!

Goodbye!!

Assalamualaikum.........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...