Pages

16 Apr 2015

Kawan.

Assalamualaikum........

Sehat semua?

Mesti semua sebuk kerjakan.....

Tapi JH dah siapkan awal kerja..so xde sebuk....ni tgah bosan...camne ni???

Harini xde mood sangat......selalunya mulut becok...arini baik sikit...eh...sangat! haha....

Ngantuk pun ade...penat xdela...sebab kerja officekan....

Tetibe terasa nak sharing tentang satu benda ni....

Kawan....Friends......

JH tau semua orang ada kawan kan...?
Tak kiralah banyak or sikit mesti ada.....

macam JH .....
JH tak de ramai kawan...boleh kirala jugek dengan lima jari.

Kawan waktu senang adala...waktu susahada seketui dua je.....

huhuu....

Bukan senang nak ada kawan dekat dengan kita...naknak JH ni agak cerewet dalam memilih kwn....
tapi....
JH bukannya tak kawan dengan semua orang......
Kawan.....
tapi tak rapatla...
setakat bergurau senda cmtula.....
tapi....
best friend xdela...
tu pun baru nak ada....

Yelah macam orang kata.....
kawan waktu senang adala...bila tau kita susah...cabut.......

xdi.... member datang guna scanner.....
JH pun biar jela dia guna.... tapi tak banyak cakap macam bese....

tga ari dia mcj....
- ' tga xde mood ek?'
-' err...xdela..ngantuk je...sakit perut...'
-' oooo ptotla xbyk cakap'-

See..
kalau dah nama kawan yang betul mngenali kita.....
kita berubah sikit pun pasti akan dia perasan walaupun pada awal nya kita ada senyum or bergurau.

that's what we called as friend.....

Jh ni byk cakap..suka sakat orang.... xboleh duduk diam...so maybe bila ada perubahan sikit dia pun perasan....(but if org tu betul2 mengenali diri kita la)..
mcam jh...
JH rapat la jugek dgn mmber ni dekat opis....
so maybe sbb tu dia pasan kot...
sbb opismate lain xckp pape pun..dia sorg je yg ckp cmtu.

Syukur alhamdulillah tuhan kurniakan sorg kawan yang mengerti.....

^^

Thanks sudi dengar cerita yang tak seberapa ini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...