Pages

27 Apr 2015

Selamat Pagi

Assalamualaikum

Morning semua!! heeeeee

Awal pepagi lagi JH dah sengih dekat semua kan....teruk JH tunjuk kerang busuk JH.

Btw.....dah seminggu JH tak online....macam ada habuk sedikitla.....

Aritu JH ada kursus seminggu so takda masa laaa nak berBlog-in lagi...hehe...

Ni pun tengah tengok Tonton nak khatam balik cerita Hati Perempuan. (Y)No War...kikikiki

JH tau semua pun tengah terkejar-kejar cerita Hati Perempuan kan....kekekeke.....BEST!

JH suka perwatakan Tengku Zaril tu.... EGO tapi bila dengan bini Ego dia direndahkan...cute ...but romantik...hehe;.....

BTW back to my main topic...

Sebenarnya JH nak kongsi pasal VCO.....nanti JH kongsikan dekat slot kedua ye..nak kena karang ayat dulu.... Yelah....nak berkongsi cerita baik kenalah buat ayat pun yang baik2 and best2...betul x? hehe

Okayla...JH chau dulu!!

Assalamualaikum......... Semoga semua sehat sentiasa. ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...