Pages

1 Jun 2015

Hati Perempuan

Hati Perempuan

Assalamualaikum.....

Hurmm...dah berapa hari JH tak dapat online. Internet kat office ada problem. Otak pun jadi krem tangan dan jari jadi krem takde tenet. Almaklumlah, kita ni hidup takde internet bolej jam..hahaha...

Sorrylah kalau Jh nakk tanya..JH kan ad abuat novel tu... pertemuan adam hawa...okay x? hope okay..kalau tak okay bagitahu....Sebab JH baru je berjinak dengan alam novel ni.

Btw....nak share sikit dengan engkorang.

Hati Permpuan.

Bukan cerita yang ada tengku Zaril dan Yuhanis tu tau. Tapi hati perempuan. Hati kita sebagai kaum wanita.

Kadang2 JH rasa juga apa yang dikatakan oleh petikan tu. Naknak dugaan makin memberat. kadang tu,....rasa macam xnak bangun dari alam mimpi. Yelah... kadang2 orang kata alam mimpi ni lagi indah dari realiti tapi nyatanya lebih menyakitkan dan menyukarkan . Sebab, bila bukak mata...kita adalah nyata. Semua yang diingini hilang sekelip mata. Sedih.....

Selama 23 tahun JH hidup, rasa macam banyak betul dugaan dan ujian yang dihadapi. Yelah... dari kecik sampai skrg asik kehilangan je... tak pernah ada yang statik dlam hidup JH. lately ni baru je kehilangan kawan. Bukan meninggal tapi dia memilih untuk tidak berkawan dengan JH demi seorang lelaki. Astaghfirullahalazim... Semoga dia berbahagia dengan perbuatannya.

Hebat sungguh hati perempuan kan. Boleh tanggung semua benda dengan tenang. Paling teruk pun menitis air mata je.... hurmm.... 

Yelah...sekarang peneman yang terbaik tak de lain dah. NUN...yang dekat atas tu....

okaylah... taknak cakap pape da...bye

Assalamualaikum.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...