Pages

18 Jun 2015

Pertemuan!

*Mengeluh*

Mesti mana yang perasan akan nampak ada penambahan baru pada blog JH. hehe.... JH baru je edit and renovate dengan batu, konkrik apa semua. wallah!! Alhamdulillah adalah sikit gambar2 boleh menghiasi mata2 korang. Takde lah korang cepat jemu baca. Setelah belek dan belek....sebenarnya JH nak minta korang...

INI!!
Sebenarnya..... sebelum ni dalam blog JH ada lambang followers ni. Tapi..entah macam ne agaknya gatal sangat kot tangan ni. JH tertekan apatah...hilang terus!! OHGOSH!! tapi tadi...tetibe rasa rajin terlampau sangat...so JH jumpa balik benda alah ni dekat 'Layout'. So, JH berharap korg rajin2kanlah jejari korang dibolan pose ni utk tekan butang 'join this site' tu ye.. ^^ mekaceh banyak!!

JH sayang korang...mmuuuaxxxxx!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...