Pages

14 Aug 2015

ke 'buzyian' melanda diri JH

Asalamualaikum.....

sebelum tu nak share sekeping gambar dulu.

dah lama JH tak update.... sedih tengok blog kosong.

Sorry...busy la...sebab tu up gambar tu.....

BTW ...thanks pada Kim sbb baca novel JH...heheheh....mekaceh juge sebab cakap best.

Sebenarnya.... 'Pertemuan Adam Hawa' ni based on true story...Tapi tak semualah betul2...ada yang imaginasi je... but some tu memang true story lah..cuma pertemuan Zara dengan si Pilot tu tak sama dengan true life. Orang kata...kalau based on true life sangat pun tak best juge kan...so JH kasi campor2 macam makan rojak laaa...hahahahhahahahahha......

wel....hope korang Enjoy. Sebenarnya...kesian juga dengan life Zara tu..... part yang tak jadi tunang and meroyan tu just imaginasi je..tapi apa yang terjadi pada dia tu memang lah.....reality....


So back to the story..... JH bz..so nak update story pun amik masa sikit...inshaallah nanti ada masa terluang JH up la...... sebab sekarang ni.... UNIT JH bekerja kena buat research..so JH kene tumpukan pada sini duluan yaa...... maaf seribu kali ampun dipinta.......

k lah..have to go...nanti up lg...muahhh!! SHAYANG SKIT!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...