Pages

11 Sep 2015

Nampak Lames tapi sebenarnya menyeronokkan!

Assalamualaikum...is it proper for me to say Good Morning/Noon? hehe...

Okaylah..tanpa melengahkan masa....sebenarnya hari ni JH macam agak banyak masa lapang. Jadi, JH pun memilih untuk tengok BLOG. SIAKAPKELI.COM . main game PLANTS VS ZOMBIES.*benda wajib setiap hari*.

So! tengah skrol2....laman siakapkeli tu tiba2 tengok dia share tentang one new games called agar.io. Nampak takgambar kat bawah tu? 



Apa kata mana yang tengah stress bekerja tu stop sebentar then try this game. Actually, it's quite lame but fun. Yang penting stress boleh hilang. Dalam dunia Agar.io tu hanyalah ada empat segi petak yang banyak dan bentuk bula2 macam belon. 

Jh akan ajar step by step untuk mendaftar. Senang je..tak perlu guna gmail pun tak apa..tapi kalau nak guna FB pun boleh.

JOM!

Step # 1




Pergi dekat uncle google then korang type Agar.io. <------ Kalau boleh click je link tu.

Step #2

Dia akan keluar macam ni....
so!
Korang just Sign in type nama korang.
kalau macam JH nak main JH akan typekan nama JH pada petak berwarna biru yang ada tulis 'NICK' tu. Yang FFA tu biarkan je.... Then akan keluar macam yang bawah tu.



TADA.......!!!!!
Ada nama JH lagi. Comelkan!
Then korang tolak lah dengan tetikus korang nanti dia akan mengelilingi kotak yang ada banyak bulat2 kecik tu. THEN, lama kelamaan dia akan membesar. tapi jangan sampai belon korang tu pecah tau nanti boleh mati atau terhimpit. berjaga2.

So apa lagi. TRYLAH!

SEMOGA BERJAYA!!




Step # 3 

Lepas korang dah habis main kiranya dah bertahan selama yang mampu then akan keluar macam dalam gambar tu. 

Malu JH dapat result gitu. kekekeke

Oh1 BTW, sape yang ada Play store dengan Google play boleh download!
TRYLAH!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...