Pages

27 Oct 2015

Percutian! Holiday! Jia QI!

Assalamualaikum, sehat semua?

hehe....Blog JH memang membosankan. Tapi entry kali ni mungkin menyeronokkan. Mungkin?

          Hari tu, balik dari Kelana Jaya, Jh berasap-asap(watssapp) dengan mak sedara *tapi sebaya* kekekek.....Dia tanya JH nak ke ikot dia pergi bercuti. Masa tu! Dalam otak dah terbayangkan kaki kanggarooooooo...telinga kanggaroooo...bulus mulus tulusssss dia..hahahaha..... Tapi upenye dia hanar satu phamplet. Lebih kurang cmni.
LANGKAWI

           Time tuh, bila JH engok tajuknya dah cukup dah excited. JH memang dah lama teringin nk pergi langkawi.tapi sebab minggu depan ada kursus tak dapat eden nak peri. Haaa pada sape2 terasa nak pergi tu cepat2 lah calling2.... Inshaa Allah can be trusted sbb dia ni member pada makcik JH.

           Apa activiti yang ditawarkan untuk pakej pelancongan ni adalah

  1. melawat laman padi
  2. naik langkawi cable car
  3. main dekat pantai pasir hitam
  4. eagle feeding & eagle square visit
  5. pergi ke oriental village
  6. sangkar ikan
  7. ada jugak trip ke gua buaya dan gua kelawar
            Macam best je kan trip aktiviti dia?? hehe ..apa lagi GRAB IT NOW! nanti kerugian. Murah pun murah. Bukan nak kata pe....JH pernah nampak ada yg dekat rm500 per pax...but aktiviti bese je. but wat ever tu perniagaan orang kite tak bolehlah kondem kan. Its okay. So bagi yang berminat boleh lah terus call ke nombor tu atau komen dekat komen box JH yer.

Mekaceh semuaaaa ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...