Pages

12 Nov 2015

Affliate Simple Hijab


Selamat pagi & Alhamdulillah.


                     Selamat Pagi. dan bagi yang muslim jom sebut bersama Alhamdulillah.

                     Awal2 pagi lagi JH dah post berkaitan dengan 7E buat promo rm 1 smpai awal disember. Hurmmm..memandangkan sekarang semua tengah kegawatan kewangan. Confirm2 akan menyerbu 7E kan. Untung 7e. Kalaulah 7e tu jh kaya-raya dah sikalang. MUAHAHAHHAHAHAH *gelak jahat sat*. Hurmm...sebenarnya JH nak mengambil kesempatan nak mengepost dan bertanya. Siapa2 tahu tak dekat mana nakk cari part time modelling? tapi for hijabs girl. Untuk member JH. Kesian dia nak cari duit. Dia tak letakkan syarat tetinggi melambung macam langit tapi cukup sekadar dia boleh makan dan bayar duit sewa rumah. Fullstop!  Kalau ada yang tahu please bagitahu yer. Xnak komen pun takpe tingalkan pesanan d cbox pun boleh. ^^ Jasa baik anda amat dihargai.

               Btw. Jh ada terbcakan satu perkongsian dari blog BLOGGER YAYA *SILA TEKAN*. Dia ada berkongsikan satu link dimana dari situ kita dapat buat duit dengan cara berkongsi link. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut boleh klik pada link INI atau pada link ini SINI <------ Ini! Pada yang rajin terlebih hari ni tengoklah pada gambar slide besar tu dia akan tulis. Mari join Aflliate Simple Hijab.  Cara untuk mendaftar pun senang tak perlu bayar. 

             Selamat mencuba yer. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...