Pages

3 Nov 2015

Jubah untuk Semua jenis size termasuk XL,XXL,XXXXXXXXXXX

                     Pagi2 lagi dah tertidur dekat opish sampai terkeluar ayaq lioq!*jokes* Mengantuklaaaaa travelling dari rumah ke opish sebenarnya. heheh.... So lepas bekpesh apa semua dah tak tahu nak buat apa...so JH terasa nak berkongsikan sesuatu yang menarik.  Baru2 ni Jh baru order sehelai jubah untuk wedding member JH nanti. Menarik! Murah! Cantik! Actually Jubah ni adik JH suka order. Dia ada jubah plain. Oh! Lupa nak cerita. Orang yang bersaiz besar contoh mcm size XXL and keatas yang terasa down sebab setiap kali tak jumpa jubah yang cantik dan sesuai dengan badan boleh lah order dekat akk ni. Hari tu Jh baru je bank in esok petngnya dah dapat. Dahlah layanan bagus orang nye pun lembut je.

                     

Jubah Alia

                   Jangan ingat Jubah tak de nama ye!! heheh Nama Jubah ni Jubah alia... Cantikkan? Kalau dalam gambar cantik apatah lagi diluar gambar. Tapi sejujurnya JH cakap sangat memuaskan hati. Mula tu Jh bajet bila dah dapat jubah ni mungkin kaler dia tak secantik yang dilihat. Tapi, lepas dah dapat jubahnya.Memang cantik! Kawan JH yang tengok pun berkenan. Dia kata kalernya memang lwa dan mata yang melihat pun rasa selesa. Jh beli size XL sebab JH tak delah kurus mana. Harga untuk sehelai jubah Alia ni rm70 termasuk postage. Kalau semenanjung cuma tambah lebih sikit. Berbaloi kan. Cantik pun cantik. Tak rugi beli.


                    Jubah Alia ni ada macam2 jenis warna. In shaa allah ada rezeki nak beli lagi. heheh... Jap Biar JH share gamba jubah adik JH yang JH pinjam time jumpa kengkawan JH ritu.

                       Jh cuba nak kongsi gambar2 JH tu tapi tak tahu lah. Jh nak pesan tak payahlah beli Nokia Lumia. Handphone ni boleh buat pengguna rasa nak maki hamun je. Huhuh*mujur iman masih setebul buku dictionary oxford*. Tapi apa2 pun, korang boleh lah search dekat Instagram dengan Fb. Tengok barang2 dia. Jh yakinlah korang yang membelinya nanti takkan rasa rugi. BEST pun BEST! Sekian saja. Semoga perkongsian JH kali ni dapat membantu mereka yang memerlukan. 





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...