Pages

9 Nov 2015

Menimbang berat blog kita.

                Okay! Tadi jh dah kongsikan pasal Link2 Blog yang blogwalking JH. Now Jh nak kongsikan tentang sesuatu yang agak berguna untuk para blogger yang ada blog. Actually Jh dapat benda ni pun dari blog http://sebabakusabrina.blogspot.my/.

                 Hari ni, kita akan timbang berat blog kita. EH! Jangan  ingat berat badan je boleh timbang. Blog pun boleh tau!! OK! At first, korang click link ni http://www.pagescoring.com/ lepas tu dia akan kua macam dekat bawah ni.



Lepas dah letak Url Blog korang. Nanti dia akan tunjuk jumlah berat blog korang. Kalau yang jenis berat tu kene sabar menanti. Itu bermakna blog korang terlalu berat dan ada yang perlu diubah. hehe

TADAAAA!! Berat blog JH.


               

Yang ni in details.

Sekian, itu saja perkongsian JH. TQ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...