Pages

4 Feb 2016

Blog walking !

                                       Assalamualaikum.... semua sehat?

          Baru perasan! Dah lama rupanya JH ni tak update pape dekat blog. Ase macam dah berkurun tak up! Mana taknya...JH bz sangat sampai tak terluang masa JH dengan blog. Rindu benar nak berblog-ing!!!

          Semenjak dah bz ni, banyak betul cerita yang telah JH kumpulkan dan banyak juga JH nak kongsikan. Tapi lek2 luuuuu....walaupun orang kata dah out-to-date tapi Jh tetap nak share. Btw JH nak ucapkan terima kasihlah sebab ada juga yang sudi berblog walkign dalam blog JH ni. Thanks alot!


Ini antara yang tersenarai yang berblog walk-ing kedalam blog Jh semasa ketiadaan JH. Apa2 pun Jh nak ucapkan berbanyak terima kasih. Sebnarnya dalam diam JH ada juga usha blog2 yang diatas ni. BEST! banyak cerita2 yang diorang kongsikan dan up-to-date so sila2kan lah berblog walk-ing mereka.


                 Okay, ada rezeki Jh nak kongsi benda baru yang Jh jumpa sepanjang ketiadaan masa untuk ber blog-walking!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...