Pages

22 Feb 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016


Sebenarnya...inilah pertama kali selepas berkali2 melihat blogger2 lain mengepost and menempek segment2 di blog diorang. Kiranya setelah ebrtahun gna blog... baru sekarang jh tau...heheheheh merosot betulla IT jh ni!! tpi alhamdulillah ..kalau bukan sebab segment kak fiza ni mungkin sampai bila JH tak belajar. *yang sebelum ni tengok gak tpi makin lama makin ssh and tak betul*. btw sy cuba nasib je hehe...
Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...