Pages

1 Mar 2016

Australia

Australia
 Negara yang kaya dengan pemandangan yang cantik dan juga dipenuhi oleh Kanggaroo dan Koala. Kalalu berpandukan pada cartoon2 ni lah!! hehehe.....


Inshaallah. Jh akan menjejakkan kaki ke negara ni in few months time counting from today. Asalnya nak pergi bercuti tapi ditambah sambil bercuti sambil melawat sanak saudara disana nanti.

Sesiapa yang pernah ada pengalaman ke Australia share2 lah cerita disini. Semua orang boleh kongsi dan mana tahu kan lepastu diorang pun asyik nak kumpul duit kesana. Gud luck ye bagi sape yang macam JH. heheheh



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...