Pages

11 Apr 2016

Pre-Loved Fixi Novel Giveaway


                                     Thanks for invite me. http://ohthrillers.blogspot.my/ .

                                   
Syarat-Syarat Penyertaan

  1. Buat satu entry yang bertajuk "Pre-Loved Fixi Novel Giveaway". Letakkan banner kat atas tu (kenapa setiap kali aku buat giveaway,banner aku semua buruk eh?haha) & jangan lupa backlink kan ke post ini.

2. Follow blog aku ni. (Wajib)


3. Follow twitter (kalau ada) @syila_aaa


4. Follow google+  tekan sini


5. Follow instagram (kalau ada) @de.bubblegum


6. Lastly,tinggalkan link kat entry giveaway ini. (komen anda akan dipublish so hantar sekali sahaja)


________________________________________________________


Senarai Hadiah 


Novel fixi. Don't worry bagi yang menang aku akan tanya dulu whether korang dah ada novel yang aku akan bagi nanti so that korang tak dapat novel yang korang dah ada. I have a total of 12 fixi's novels tapi aku cari 2 orang pemenang je ye? Setiap pemenang dapat 1 buah novel. Sorry bajet untuk pos tak banyak. hahahaha forgive me -.-


But,if peserta lebih dari 100 orang,inshaallah aku akan tambah 1 orang pemenang lagi.
So good luck!



*Pemenang akan dipilih guna random.org,macam biasalah. Supaya adil sikit.*



Tarikh mula : 7 April 2016
Tarikh tamat : 7 May 2016



*tolong ingat tarikh tamat giveaway ini,sebab selalunya aku akan umumkan pemenang the next day or hari kedua selepas tarikh tamat (inshaallah). Aku hanya akan bagi masa dalam 4 hari untuk tuntut,kalau tak tuntut jugak aku akan cari pemenang lain. Kalau boleh letaklah email korang kat sidebar so that aku boleh inform sendiri kat korang,senang sikit.*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...