Pages

21 May 2016

Hadam please!

                                                             Selamat malam semua.

                                       Am i too early to wish goodnight? Or it just me with the thought??

            Tak boleh nak tidur. Terasa seperti hadam terlalu mendalam sangat kot kata-kata dari seorang sahabat Jh. Atau mungkin sebab soalan tu jenis sensitip. Maka, mata Jh pun jadi agak sensitip. huhu....

              Tahu tak sebenarnya ada sesetengah soalan ni boleh jadi soalan ynag membuat seseorang itu mengalami insomnia? have you ever imagine that? Gosh. My brain can't accept it. Jap nak share dialog kami berdua buatan Jh. Haha!

                                           
           Dialog pun habis takat tu je. Sebenarnya nak tanya, ada tak sesape yang alami mcm jh nieh? Macam mana korang berhadapan dengan orang yang suka tanya soalan camni? 'Bila nak kahwin' ' Bila nak sanding' ' Weyh aku teringin nak makan nasi minyak hg'. and so on lah! Apakah korang menghadiahkan sebijik penumbuk? sedas pelempang ? atau korang diam kan aje?

         I'm quite sensitif tonight huh? haha.... takdelah. Jh bukannya nak marah orang sesuka hati. Hanya orang yang betul2 layak kena marah dengan Jh je baru Jh tunjuk pangai. Jh bukannya jenis yang sesuka hati nak menghamburkan kata-kata marah cuma kadang tu je xboleh nak 'HOLD' kejap.

          Oh ya! Pada kawan2 dkat luar sana. Kalau boleh kurangkanlah sikit tanya soalan 'Bila nak kahwin', 'Aku teringin nak rasa nasi minyak hg' , 'Hg tak teringin ka nak berlaki? tidur berteman, ada orang boleh sembang?' , 'Hg taknak ka ada anak?'. Tahu tak soalan camni sebenarnya agak sensitif bagi orang 'YANG' masih belum ada? <== hope faham lah maksud ada tu.

          Jh faham niat baik kawan2 Jh. Cuma kalau dah kerap sangat tanya tu agak lebih sikitlah. hehe...Jangan marah kawan2... Jh cuma kongsi pendapat. Sebab, Jh cilok kata2 camni dari kawan2 jh yang ada masalah cenggini tau! Jh okay je lagi kalau orang tanya soalan cenggini. Nanti jh akan jawab balik naknak part ' aku dah bau nasi minyak ni' lepastu jh jawab ' memanglah aku dok tanggak nasi campoq mnyak utk hg baulah dia'. Nanti dia diam lah dah tak tanya benda sama. Serius!! Haha!

           Oh! Sorry ganggu korang memalam camni baca post Jh plak. Bosan. Mata tak boleh nak pejam. Tapi esok nak kena jumpa client. Haiyoooooo! Btw, selamat malam. Sayang korang.


     

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...