Pages

26 May 2016

Pencarian Bloglist June 2016

             

            Masihkah ingat yang aku pernah katakan yang aku nak buat pencarian bloglist ni setiap bulan kalau sempat kan kan? Wahh malam ni aku nak rasmikan pencarian bloglist ni untuk bulan june! Actually, aku baru perasan dekat sidebar aku ada "Bloglist Mei/June" kan? Kalau tengok seolah macam dua bulan kan. Aku pon gagahkan diri cari balik entry tersebut dan ternyata hanya sebulan..Hohoho!Maaf tau atas salah teknikal hihiks!

Macam biasa, syarat sepertimana yang dulu dulu jugak. Okay meh baca lagi.
  • Wajib follow blog ni
  • Buat entry dan banner dengan tajuk entry "Pencarian Bloglist June 2016" dan linkkan keatas entry ni
  • Comment di bawah dengan link entry korang
  • Tag 2 rakan anda.
Senang kan? Meh join. Jangan segan jangan malu, kita sama sama nak kenal dan support each other kan. Ada dah yang pernah join kan? Jangan lupa join lagi, mana tau rezeki korang untuk bulan june kan! Apa lagi meh join meh! Chaiyok!

Pencarian kalini mencari 10 orang pemenang bloglist dan akan diletakkan selama sebulan. Dan pemilihan dilakukan dengan menggunakan random.org sahaja. Hihihihi! Gdluck and happy blogging!


Saya Tag :















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...