Pages

26 Jun 2016

Glowglow shine raya with Perlaking


Hai!

Harini I nak share how to have a good looking face in just 3-7 days.

Tada!

Perlaking. Glowgloe shine uolls!!

Hari tu, nenek I tetibe collapse. So, I dengan aunty I pun bergegas hantar dia pergi Ampang Pantai Hospital. Malam tu, kira malam kitorang dekat hospital. Dah lah esok paginya da puasa. So, I dengan aunty I lepak dekat emergency. Then, i keep on tengokmuka dia. Rasa pelik sikit. Sebab, sebelum ni muka dia agak teruklah. Bahagian sekitar hidung and tulang pipi penuh dengan jeragat tau. Lepastu, kulit dia macam kusam. Then, I tanyalah dia. Kenapa muka nampak glowing? Then, dia kelip kelip mata dekat I bagitau dia sekarang on Perlaking. And i' shocked! Haha... so since hari tu , i pun bagitahu member i nak try perlaking. So, I rasa dah ada dekat dua minggh kot. Nampak lain muka. I mean takdelah macam dulu kusam macam tak bermaya. Apa pun, kalau I bagitahu buat uolls tak try tak guna juge kan!! Hehe... Perasa dia best sangat. Rasa anggur and masam masam gitu. Keke....... btw, perlaking sekarang ada buat promo. Murah gilergilerr. So, cepat cepatlah grab. Meh I nak tunjuk gambar gambar perlaking.



Apa kandungan Perlaking : 

1. SERBUK MUTIARA FILIPINA

Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit. Bersifat antiradikal bebas. Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya Hasilnya kulit yg cantik








2. KOLAGEN IKAN SALMON

Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan di negara Filipina, Korea dan Jepun. Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru. Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral.

3. ACID HYALURONIK GRED 

Lebih halus dan bermineral. Merangsang penghasilan kolagen dalam badan. Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan serta membantu melembapkan kulit. 














Ada 30 sachet dalam satu kotak.

thisis how inside look alike


Kelebihan Perlaking glowglowshine
  • Membantu melembabkan kulit.
  • Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup.
  • Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat.
  • Jeragat semakin pudar seawal pengambilan.
  • Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang.
  • Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar.
  • Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead.
  • Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain.
Cara Pengunaan
Cara makan Perlaking adalah sangat mudah. Tidak perlu bancuh atau shake. Koyak sachet dan terus taburkan serbuk mutiara ini ke atas lidah. Ia senang larut & rasanya sangat sedap.
  • Makan 1 sachet sebelum sarapan.
  • Tiada pantang.
  • Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat.
  • Kesan cepat seawal 3-7 hari
  • GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!
  • Sekotak mengandungi 30 sachet untuk sebulan.

     Tapi, kalau nak lebih cepat kesannya. Kena rajin sikit 2 kali sehari.InshaAllah korang akan shining shining muka raya nanti tau!
 
          Email:jannatulhusna9231@gmail.com
          No : 01116552860

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...