Pages

6 Jun 2016

SEGMEN BLOGWALKING #1 BY WWW.SYAHIDAHFADILAH.COM

Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama pendam hasrat nak buat segmen ni, tapi keadaan tidak mengizinkan. Risau tak dapat bagi komitmen, huhu. Tapi kali ni bila saya publish entri ni, maksudnya saya dah bersedia dengan komitmen itu, cewahh. Harap-harap dapat support dari yang lain. Saya akan keluarkan senarai peserta nanti supaya mudah untuk kita blogwalking, dapat jugak tambah traffik ke blog kan. 

Pada masa yang sama, saya juga sedang mencari 15 buah blog bertuah untuk mengisi ruangan hati saya. Ehh? Maksud saya, untuk mengisi ruangan bloglist saya bagi sesi bulanan nanti :p Syarat-syarat penyertaan sangatlah mudah. Harap ada yang sudi join segmen yang julung-julung kalinya dari saya ni.

https://3.bp.blogspot.com/-Z3Q4pPscnQA/V1FO3fLoEPI/AAAAAAAADWI/cbDHGfKVcDkG1MmXQ8GYyrW9e-BAQpHvwCLcB/s1600/SF_Banner%2BSegmen.png

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Follow blog dan instagram.

   
    Blog : www.syahidahfadilah.com *boleh klik*
    Instagram : syahidahfadilah_

2. Buat satu entri yang bertajuk "Segmen Blogwalking #1 by www.syahidahfadilah.comdan backlink kan ke entri ini. 


3. Copy banner di atas kemudian paste ke dalam ruangan entri anda.


4. Publish entri. Tinggalkan link/URL entri anda dalam ruangan komen entri INI sahaja. 

5. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org

15 buah blog bertuah tadi akan berada dalam bloglist saya selama mana yang saya nak. Maksudnya, tempoh tu takde lagi, mungkin sebulan, dua bulan, tiga bulan, mungkin selamanya. Harap sempat buat segmen ni untuk setiap bulan. Tengok keadaan macam mana nanti, insyaAllah.

                                                               TEMPOH SEGMEN

                                MULA : 3 Jun 2016 (sekarang)  |  TAMAT : 30 Jun 2016 (jam 11.59 pm)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...