Pages

4 Jun 2016

Why Luminous Skincare is good for you


Hai!

What a great day. Raining cats and dogs.

Dah lama tak muncul dalam blog. Seminggu ase. Balik kampung cuti. hehehe

So, hari ni start kerja. Maka, back to normal life.

My first blog for June is.

Lagi sehari Ramadahn bakal tiba, maka nak wish awal. Selamat berpuasa nanti.

Oh ya! This is not a paid review. Tapi, saje suka suki nak kongsi dengan semua yang suka dan sayang akan diri sendiri like me. Tapi, maciam Jh ni terlalu obses dengan my own skin. haha!!

Jh, suka try macam jenis benda. Tapi, tengok jenis products la. 

Kulit jh, tak boleh guna sebarang products such as, qu puteh ke, d herbs ke pape lah. Dia kena guna jenis yang natural plus mineral. Kalau tak, kulit boleh rosak teruks woooo... Boleh nangis gini!! Sobssobs....

Sebenarnya, sejak kerja ni banyak attach dengan matahari. Maka, berbagai jenis products jh dah guna. Simply Siti is one of my favourite products. But, bila makin lama guna dia dah tak de pape efect. So, jh tukalah jenama lain. Dan sehinggalah Jh baca blog kak namee. 

She introduced this into her blog.

Luminous Skincare. Made from Italy Laboratories.

Luminous Skincare.

The thing that why i like Luminous the most is. It made from natural stuff. Dari cleanser until midnight repair activator. Liquid dia sangatlah soft and wangi. Sampai time cuci tu korang boleh berkhayal menggosok muka korang. Sumpah! Hicks!

Antara yang terkandung didalamnya adalah 
  •  aloe vera extract
  • burdock extract
  • gingko biloba
  • lavender oil
  • olive oil
  • Vit B3
  • and etc

Kan banyak sangatkan kandungan yang natural dalam skincare ni.

My face were to dry and full with open pori. Oh ya! Bawah mata teruk sangat keringnya. Tapi, since dah guna Luminous ni, Alhamdulillah sangat berkesan menjaga kulit kita.

What can i tell you is, Do you natural skincare. Which is good for your skin!! *muscle*

Pada jh, walaupun harga agak mahal tetapi once it good for you, maka tidak akan ada istilah kerugian. *ayat nak skema je*

Okaylah. tu je perkongsi in first week of June. See Ya!!





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...