Pages

1 Aug 2016

Orang yang bertubuh gempal, berwajah tak chomel pun ada perasaanlah....

Hai!

Dah lama tak berblog-in. Busy giler i lately ni. Hurmmm... Macam makin banyak dekat news feed tuh. Nampak gayanya bile betul betul free i kene baca satu persatu. Btw, haritu saje bosan bosan buat luahan hati dekat sorang member ni. So, now terasa nak kongsi satu cerita. I rasa mungkin ramai akan rasa ni just a fairy tale but trust me, it's a true story. Perkara yang benar benar terjadi dalam hidup i. Boleh dijadikan iktibar dan juge pengajaran. Tapi, now masih dalam proses lagi. Tapi, i nak share gambar dulu. Hewhew....

     

Why dengan gambar atas ni? Hehe... Nanti i share tau....byeeeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...